Commentaires L'atelier De La Fontaine

Facebook
Bodil Storm-Olsen
+5
In January 2017 l`Atelier de la Fontaine opened a small restaurant with 14 seats in addition to catering and cookery courses. Much of the food is locally sourced and the vegetables are predominantly organic. You are served generous portions of home cooked food. Do not misunderstand me, although I characterise it as home cooking, it is delicious and very professionally executed.This is a couple who put skills, heart and soul into their cooking. My husband and I shared a salad with foie gras and dried duck magret for starters. Beautifully presented and served with toasted bread and homemade chutney. To follow, I chose the veal chop with morels and cream sauce and he had monkfish with rice and vegetables in curry sauce. Both incredibly tasty. I did not have room for dessert, but my husband chose a nut cake with orange cream and salted caramel sauce. I had a taste. It was heavenly, and I wished I’d had room for more, but maybe next time? If you are interested in traditional French cuisine, come to Goujounac. Remember to book in advance, as the restaurant can only accommodate 14 people.
Facebook
Mellaney Stelma
+5
You won't find better cooks than Jean Pierre and Jocelyne! I love everything I have tasted so far (which is quite a lot). They cook with passion and that is what you taste in their food. It's perfect!
Facebook
Stephane Hogan
+5
Authentic French cuisine based on to high quality locally-sourced food. And great value-for-money.
Facebook
Mahé Costes
+5
Jean-Pierre et Joss sont des hotes formidables. Les assiettes sont magnifiques et avec des produits locaux de qualité. Un lieu convivial ou nous reviendrons tres bientot... Jean-Pierre and Joss are amazing hosts. The dishes were amazing with very good local products. A very convivial place were we will come back very soon.
5
Le Nid de la Chouette Gîte atypique
+5
Excellent , authentique , un vrai régal.
5
Amandine Molla
+5
Toujours un plaisir de manger chez vous! Jean-Pierre et Jocelyne nous accueillent chaleureusement dans un cadre très charmant. Jean-Pierre propose une belle carte simple et savoureuse avec de beaux produits LOCAUX.On ressent l'amour du produit qdans l'assiette! C'est parfait à tous les niveaux, le service assuré par Jocelyne, la nourriture et le budget aussi =) Enfin bref je les remercie et vous les recommande vivement! Ps : pensez aux espèces ou au chèque, pas de CB ;)
5
Pierre G.
+5
Un restaurant incontournable à chaque fois que nous passons par le Lot ! Une cuisine de qualité exceptionnelle, avec des produits bio et locaux, sans oublier le cadre intimiste et l'accueil souriant et toujours ouvert à la discussion. Venez-y les yeux fermés !
5
armelle gaussot
+5
Un grand merci de la part de madame Marié et de ses hôtes pour une cuisine excellente et généreuse !! N'hésitez pas à commander en ce moment difficile !!!
5
thierry
+5
Toujours excellent , une cuisine savoureuse et un superbe accueil. Une adresse incontournable dans les environs!
5
jean marie Perraud
+5
Restau familiale. Peu de places mais super qualité des produits de la préparation et de l accueil. Réservation conseillée
5
Veronique Marie
+5
Cuisine pleine de saveurs et généreuse. Accueil formidable et toujours chaleureux
5
C Soulie
+5
Formidable ! Très bonne cuisine avec des produits locaux !
5
May Hichard
+5
Super restaurant. Je recommande !
5
F Patu
+5
Nous nous sommes régalés et quelle qualité de produits!
Clicca per espandere