Commentaires La Taiga

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Jenna Campbell
+5
The Restaurant staff were very accommodating for my sisters 40th birthday. Very friendly and nothing was too much trouble. We had a great evening. Thanks girls and guys ���
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Claire Baker
+5
Had the skieur menu twice this week faultless on both occasions. Great value 3 courses €18.50, gem of the 3 valleys. Service wonderful big shout out to Harriet & Kirsty. We’ll be back
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Alexander Lezaic
+5
Superb place with incredibly friendly staff. Thank you!
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Richard Sinclair
+5
Great food, great people, great craic. Book a table for your chalet hosts' night off (book at start of your week, or you might struggle to walk in and eat on the night).
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Anne Louise
+5
Great food and lively atmosphere in restaurant.
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Cordelia Woodfield
+5
Love it!! Apres ski watching live lounge style band, wonderful cosy atmosphere, definitely has made my stay in La Tania memorable
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Lauren Woods
+5
Awesome food at a great price and bands on several nights week.
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Jean Cawthorne
+5
Amazing food and friendly staff, had the best cooked steak ever here
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Bob Hilary
+5
Big THANKS to the staff who put up with us for 5 hours yesterday while we were fighting the weather (and traffic) to get to Moutiers to catch our train. They found us a ride and we got home safely and on time in the end. Sorry we couldn't stay for supper but we'll make it a date next time we're in the Trois Vallées.
4
Christophe Regnier (AluKriss)
+4
Un bon petit restaurant, un peu excentré. Ils nous proposent des plats typiques que tout le monde apreci : raclette, fondue, tartiflette... L'ambiance y est très agréable et la vue à l'étage est splendide.
5
fred ser
+5
Prenez la fondue savoyarde , elle est bonne et il y a la quantité . La clientèle est majoritairement anglaise comme le personnel mais il ne faut pas s'arrêter à cela car c'est très bon et il y a de l'ambiance.
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Melanie BLANC
+4
Restaurant à la salle du haut et bar à la salle en bas. Les prix sont à peu près ceux qu'on retrouve en station. La fondue aux Cèpes était très bonne, portion juste un peu légère. Le service est rapide et les serveurs sont aimables. Je recommende.
5
Davy Tournade
+5
Bien accueilli. Très bon. Menu skieurs pour conducteur de car entrée, plat chaud, dessert, café 15 euros
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Olivier Belloc
+4
Très bonne fondue savoyarde royale!, service rapide et accueil sympathique. Le cadre est chaleureux. À visiter!
5
Jos Per
+5
Très beau carde, serveuses sympa, plats très bon. Tarif raisonnable.
5
Raoul Deluzain
+5
Excellente fondue, bien fournie. Bon accueil
5
Michael DENIS
+5
Lieu chaleureux, accueillant, cuisine généreuse et bonne Je recommande vivement
5
corinne miller
+5
Vrai un lieu chaleureux très bon accueil je recommande Très bien pour les chauffeurs de cars Merci a vous
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Gigi Lallo
+4
Produits de qualité et service efficace. Ambiance agréable.
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Celia De Bernardinis
+5
Accueil, rapport qualité prix
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Swift Rallye
+4
Le bar était très sympa
4
Aude Regnier
+4
Ambiance décontractée so british
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pierre loup FICHET
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Vraiment bon j'y repasserai
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Benjamin G.
+5
Très bon !
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Franck Franck
+4
Très sympas
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Keith Binley
+5
Great food and wine selection for something a little bit more than the standard fare around LT. Big portions after a day skiing. The savoyard salad was fantastic!
5
rosie wood
+5
Nice atmosphere and friendly staff. Went as a group of 11 and we were well accommodated all night. I had the salad with filo pastry which was a nice option for vegetarians.
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