Aged Simmental Entrecote Steak with Pepper Sauce and Fries
Huîtres
Caille
Cheese
Salade
Frites maison
Steak Frites
sole
Foie gras
pot au feu
CREME CARAMEL
Assis
Française
Européenne
Reservations
Places assises
Mastercard acceptée
Visa acceptée
Accepte les cartes bancaires
Service de table
Sert de l'alcool
American Express acceptée
Cartes bancaires acceptées
Déjeuner
Dîner
Intermédiaire
"Probably the best “fine dining” Bistro food experience you can have in Paris. Small but exiting menu, not pretentious and good wine selection. A..."
Thomas Brugnatelli
"Good food, good service. We recommend the pot-a-feu, the steak frites and their fish of the day. Great desserts too! The thyme and olive oil ice..."
Francisco Lon
"Daniel Rose runs a great restaurant here. Everything was delicious and cooked beautifully. Was very happy to find an inexpensive zero dosage/brut..."
Tracie English
"Delicious food, wonderful service and the best frites I have ever..."
Isla Pilah
"Epic, the lentils with Foie are to die for. The staff is very pleasant and accomodating. Amazing wine..."
Peter Wentworth Smith
"Speechless. Everything was perfect and wonderful. Tremendous service, lovely wine, great interior...and the food. Well. I will dream about that foie..."
Tod Davies
"Fantastic dinner gifted to us by my daughter Connor and son in law Wes.
300g steak pouvoir was brilliant.... service brilliant..."
Adrian Denyer
"Thank you and bravo for an intimate atmosphere, tasty and creative food, loved my wine by the glass, welcoming service and reasonable check. Contrary..."
Martinn Montorgueil
"Quite simply..."
Joe Smallhoover
"So simply French ........so simply SPECTACULAR..."
Jordan Grossi
"Restaurant à l emplacement discret.
J ai apprécié le côté cosy et convivial.
Le service est de qualité et chaleureux.
J ai été agréablement..."
Chantal Bagassien
"Un vrai régal !
Le cadre est plaisant, la décoration est soignée et le personnel attentionné.
La salle n’est pas grande, 30 couverts maximum..."
Johan Duchaussoy
"Royal... On peut toujours faire confiance à Daniel Rose. Mon 'homie' de Chicago. Tout- même les plats les plus traditionnels comme le pot au feu-..."
Michael Smith
"Tout était parfait!! L’accueil, le service, les vins plus étonnants les uns que les autres et une poularde au citron juste parfaite recommandée..."
Nathalie Courtel
"Nous sommes venus pour y déguster le menu spécial Ukrainien pour soutenir l'action du restaurant de donner du travail à des réfugiés très..."
Julien Ricard
"Très bon pot-au-feu ! Un peu cher mais plats bien réalisés et bonne carte des..."
Daniel Toledano
"Ayant visité le restaurant avant-hier, je fut franchement très impressionné par la qualité du service donnée par le serveur.
Je ne peux pas..."
Benjamin Cooper
"Soirée très agréable, dîner avec une explosion de saveurs en bouche, un vin conseillé parfaitement adapté à nos plats, et un service..."
Camille Goutmann
"Un lieu super, une nourriture raffinee et un personnel..."
Bloch Victor
"Repas grandement apprécié avec une cuisine française de qualité, une carte traditionnelle avec des plats très bien cuisinés. Une carte des vins..."
M.E GABOR.
Connect with Sluurpy
X
An error has occurred! Please try again in a few minutes
An error has occurred! Please try again in a few minutes