Commentaires Le 17 Restaurant

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Chris J.
+5
Our airbnb host listed le Dix sept as one of her favorites. A check of local food blogs confirmed it. Terrific. When we travel we often like to eat our big meal at lunch and then chill in the apartment or hotel and have a light dinner with wine at "home"。 service was correct and attentive. We all went for the menu formule at 32 euro enjoyed with a bottle of Chablis. An amuse bouche of carrots puréed with fennel came first. The salad Dix sept included jambon and a poached egg. Two of us had the very ample and delicious souris d'agneau whilr the third enjoyed the scallops. All were perfectly cooked. A dessert of the bavarois de chocolat and a noisette completed a very fine meal.
4
James D.
+4
4.5 stars. We stumbled on this place when other places near it were full. Serendipity, because we had a very nice meal, prepared by a chef who is clearly classically trained. The decor is modern and clean. I'm not sure how long the restaurant has been open, but it feels newish. I started with something like a relish tray... various confits, really tasty. I had Iberian pork as my entree, and it just melted in my mouth. So goooood... Lorena had a huge salad with more than she could eat....lardon, egg, veggies. Julia had the kid's plate, which were house-made chicken nuggets... quite tasty actually. The Pain Perdu for dessert was excellent, with some ice cream. Like bread pudding. We shared a very well-priced bottle of bordeaux that we enjoyed very much. All the dishes were beautifully presented and prepared with only the freshest of ingredients. I would have loved to have been able to try more of their dishes. By the time we left, the place was pretty full, all locals. This is away from the main tourist area down by the cathedral and the shopping areas where more tourist restaurants are congregated. This place is worth looking for, as, I guess, are the other restaurants around it which were fully booked on a Friday night. So.. venture out.. a short walk or taxi ride, and a whole different dining experience.
5
Audrey
+5
Nous avons été très bien accueilli, nous étions avec une poussette (précisé à la réservation), à notre arrivée un espace nous avait été prévu. Le service s'est déroulé parfaitement. La cuisine y est bonne pour un budget raisonnable. Chaise haute à disposition. Nous reviendrons !
5
damien bourgoin
+5
Très bon repas. Nous avons manger des plats bien préparés et du fait maison. De plus nous étions bien placés dans un petit coin tranquille suite à notre demande.
5
leovy ladier
+5
Un cadre sympathique et cosy, une serveuse au top et des plats frais, fait-maison juste a tombé. En plus l'attente est courte. Que demander de plus ??? allez y les yeux fermés et bon appétit 😊😊😊
5
Cyrille Kmd
+5
Je recommande cette excellente table ! Proche d’un gastro avec une carte des vins correctement sélectionnée. Personnel très agréable.
5
Eddy
+5
Nous avons passé une très agréable soirée. Un dîner romantique dans une ambiance agréable, un menu parfait, une sélection de vins top et une hôtesse a l'écoute et soucieuse de notre bien être. On recommande.
5
Aghiles A. (ArracleS)
+5
Superbe plat Service agréable serviable et souriant Prix abordable pour la très bonne restauration !
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Adrien
+5
Excellent restaurant ! Plats raffinés, produits frais, cuisine artisanale, endroit chic... top ! Je recommande 100%
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Martin Wolfert (Archarus)
+5
Visité début juillet, service agréable et disponible, les produits sont frais et bien préparé avec une mention spéciale pour le foie gras en croûte de nougatine. Le cadre est agréable et l'endroit suffisamment vaste pour ne pas être déranger par ses voisins, Ps: Bonne carte des vins avec large sélection de rouge et de blanc Un bel endroit à découvrir!
4
Claude Tissot
+4
Belle brasserie ou la bistronomie fait merveille dans les assemblages de goût présentes en ardoise.
5
Philippe Chatel
+5
Très bon rapport qualité prix. Une cuisine raffinée et originale, de très beaux produits très bien mis en valeur. Belle carte de champagnes et service sympa et professionnel. Seul bémol : pas de couteaux à viande pour la viande ?!? Étrange et navrant.
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