3 menus de restaurants à Yzeures-sur-Creuse, (le classement et la liste des restaurants sont basés sur le nombre de recommandations reçues des utilisateurs au cours du dernier mois, actuellement mis à jour)
Filtres sélectionnés:
"I had an awesome time! We were taught sophisticated dishes in the lovely setting of the Loire Valley. The trip ended with three fun days in Paris..."
Joan Watkins
"We have been to Le Calabash Cookery school twice; the first time it was by sheer luck and the second time because we enjoyed ourselves so much, we..."
Glen Richbourg
"Simply the best cuisine for miles around. Lovely Cooking School and Private Dining Restaurant set in a picturesque little French Village. Alison and..."
Doreen Grigson
"I spent September - November of 2012 with the Bonds and I really enjoyed it! They have so much passion for food and for making sure every one of..."
Becki Anderson
"As a professional chef and culinary instructor, I had the privilege to take a group of students to Le Calabash a year ago. Allison, Sidney and..."
Bill Mullins
"This was truly one of the best weeks of my life and best investments I've ever made. I'm a young professional from NYC, USA and I was looking for a..."
Alexa LytIe
"No words nor pictures can fairly describe the experience at Le Calabash! Delicious food, impressive desserts, very well structured program (mixing..."
Daniela Kondo
"Le Calabash est une expérience à ne pas manquer, les chefs de cette école de cuisine sont les meilleures, n'hésitez pas une seule seconde vous ne..."
Brandon Hbt
"One of the best trips I've ever taken. I would be honored to have Sid and Alison to my home to cook for them, anytime; their warmth, generosity, and..."
Tim Kubinak
"The attention and dedication of Alison and Sid working together to deliver Le Calabash experience is second to none. Their years of experience and..."
Caroline Read
"It's only been two days since I left the school so I'm still processing the whole wonderful and amazing experience. I went there alone and left with..."
Cheryl Furdos
"The time I spent with Sidney and Alison will always be one of the cherished memories of my life. Their passion for food and life is so contagious..."
Andrew Saunders
"We just had the trip of a lifetime to South Africa with Sidney and Alison Bond of Le Calabash Cookery School. Everything about the trip met more than..."
David Wise
"Alison et Sydney sont extraordinaires : tout l'amour qu'ils prennent à cuisiner se ressent dans chacun de leurs plats! La petite salle d'à peine 10..."
Claire Hartmann
"Dans une partie de l’école de cuisine le Calabash, Alison et Sidney, 2 chefs primés avec de nombreuses années d'expérience internationale ont..."
Malory Havet
"Excellent déjeuner dans ce petit restaurant (10 couverts) intimiste où nous avons eu le plaisir de goûter un déjeuner raffiné et copieux, de..."
celine bourbao
"Un grand voyage culinaire et gastronomique vous attend dans cette école de cuisine, ancienne ferme rénové avec beaucoup de goût par les grands..."
Anthony Vaucelle
"Magnifique établissement.Accuei chaleureux.Alison et Sidney sont formidables,leur école de cuisine est agréable, propre et spacieuse.le meilleur..."
Annette Rondelot
"I have nothing but wonderful things to say about our culinary adventure. The kitchen is beautiful and superbly equipped. No time is wasted and Chefs..."
Debbie Meyer
"סינדי ואליסון בונד הם לא רק שפים ענקים ומוכשרים אלא גם אנשים טובים, מורים מצויינים..."
chico karolizky
"We've had three adventures with Le Calabash and they have all been absolutely fantastic! We have experienced their 5 day French Culinary Adventure..."
Glen Richbourg
"I had the good fortune to visit Le Calabash in September of 2016 and embarked upon what was to be the best vacation ever. From the moment I arrived..."
Cheryl Furdos
"Le Calabash es el lugar idóneo si lo que buscas es la verdadera cocina. En Le Calabash no sólo aprenderás las más increíbles recetas que podrás..."
"Cuisine toujours délicieuse... L'événement mensuel à thème est une réussite..."
Annie-Claude Ptjn
"Cuisine raffinée dans un cadre magnifique!
C'est toujours un plaisir d y..."
Laurence Berdin
"Repas délicieux, des mises en bouche au dessert ce fut un plaisir. Le foie gras, les noix de St Jacques parfaitement cuites et assaisonnées l'oie,..."
Tiffany Bichaud
"Nous avons apprécié la choucroute très bien cuisinée, ainsi que le cadre agréable et le personnel aux petits soins pour nous servir.
Nous y..."
Jean-Louis Clerc
"Très bonne adresse, cuisine excellente de qualité, raffinée et le tout agréablement..."
Patricia Sieurac Linarès
"Le chef nous a concocté un repas excellent pour l'anniversaire spécial entre amis.Tout était à la hauteur de l'événement et nous continuerons..."
Annie Schmitt
"Très bon restaurant, nous avons passé un excellent moment et surtout très bien..."
Clairette De Die
"Super accueil,convivialité assuré..."
Pascal Cathy
"Une excellente adresse un accueil chaleureux hôtel très confortable très belle décoration un jardin enchanteur une adresse rare comme je les..."
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