This is a very nice, calm and friendly michelin-starred newly opened restaurant-experiment.
I was specially impressed on all the exiting tastes all those little starters evoked! I just chose a main from the menue, but the chef will place this in a row of very inspired served Amuse-Bouches- like on stones and wood from the beach. The room is simpleclean designed and reminds me a bit of the top food-theater I ever had: the Arpége in Paris. It was def. worth it ordering a tea after the meal :) as it was accompanied by a stone full of little deserts. During dinner the Chef came around to check on his audience :) a nice fellow from my homecountry.
For what you get the price is pretty good:
Menu 36 € Glass-wine (weekday lunch), 72/89 € - Carte 70/85 €
Une étoile amplement méritée.
Tout est parfait entre cuisine, vins, cadre et service.
Les produits sont d'une qualité remarquable, sublimés par la créativité du chef et mis en valeur par un service exigeant et à la fois en proximité. Vins en accord total.
Un excellentissime moment passé. Bravo à toute cette équipe juste ce qu'il faut impertinente.
Mélanges de saveurs très surprenantes invitant aux voyages. Tout était excellent et copieux. Personnel très aimable.
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